spot_img
HomeAutoSnellaadmissie van Parijs naar Amsterdam met de Audi e-tron 55 (2019) —...

Snellaadmissie van Parijs naar Amsterdam met de Audi e-tron 55 (2019) — electrical felix Acquire US

Een aantal zaken vallen op in de Audi; veel informatie tijdens het laden, goed inzicht in het verbruik in het algemeen. Er werd door een medewerker aangegeven dat wellicht niet alle updates aanwezig waren, het zou dus kunnen dat ik bij toekomstige assessments nog een gunstiger statistiek kan scoren. Zeker in de zomer zou me dat niet verbazen. Dat de software program een lege accu wil voorkomen en ook onderweg bij DC-laden als minimal 10% wil aanhouden, heb ik wel wat op aan te merken, (een “negeer deze waarschuwing” zou nuttig zijn) need het kan je routeplanning in de warfare sturen zeker als je de dag niet volgeladen begint. Een ieder die een app als ABRP probeert, heeft daar echter geen final van. Even iets rustiger rijden naar de lader, en daarna ben je weer “vrij” om te rijden in de sportstand.

Audi bewijst dat snel laden uitmaakt: ik begon de dag niet eens met een halve accu. Dat zou met vele andere EV’s een ontzettend slechte reisdag tot gevolg hebben. Niets daarvan bij de e-tron 55. Zelfs met Franse infrastructuur vlot naar Amsterdam.

Veel particulars zijn gaan opvallen in de dagen met de e-tron 55, of het nou de auto is die heel soepeltjes al begint met regenereren als je op een rotonde komt afrijden of de ontzettend hoge resolutie van het infotainment-beeldscherm. Het was voor het eerst dat ik draadloze Apple CarPlay kon testen in een EV en dat beviel waanzinnig goed. Een kabeltje voelt heel lullig daarna.

Mocht je nou Franse reisplannen hebben, neem dan altijd een kijkje voor vertrek in de Franse EV-reisgids. Zo mis je de beste laadpassen en apps niet, en kun je je ook inlezen op foundation van de nieuwste reisverhalen.

#Snellaadmissie #van #Parijs #naar #Amsterdam #met #Audi #etron #electrical #felix

RELATED ARTICLES
Continue to the category

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments